Социалните плащания са гарантирани. Това заяви водачът на  листата на

...
 Социалните плащания са гарантирани. Това заяви водачът на  листата на
Коментари Харесай

Гарантирани са социалните плащания, заяви Георги Гьоков

 Open photo

 

Социалните заплащания са обезпечени. Това съобщи лидерът на  листата на " Българска социалистическа партия за Българи " в Стара Загора и някогашен обществен министър Георги Гьоков пред Българска национална телевизия.

 

Той разясни, че всички обществени заплащания са били съгласувани с финансовото министерство по време на кабинета “Петков “ и особено с сегашния финансов министър Росица Велкова, която в предходното държавно управление е отговаряла за обществените заплащания и бюджета. Майчинството от 380 лв. се увеличи на 710 лв. за втората година, посочи претендентът за депутат от Българска социалистическа партия.

 

Той акцентира, че кабинетът “Петков " е съумял да осъществя доста обществени заплащания и с помощта на напъните на Българска социалистическа партия са увеличени майчинството, пенсиите и е осъществена концепцията за безвъзмездни детски градини. Той счита, че Българска социалистическа партия би трябвало да бъде в идващото ръководство, тъй като Българска социалистическа партия като лява партия може да преведе народа през тази рецесия. 

 

Гьоков изрази разочарованието си от държанието на “Има подобен народ “ в предходното ръководство. Българска социалистическа партия не би преговаряла с ГЕРБ и Движение за права и свободи за бъдеща коалиция, акцентира Гьоков. Няма да се водят договаряния и с “Възраждане “, разясни той. Той е уточни, че Българска социалистическа партия е за договаряния за доставка на газ с “Газпром “.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР